Smart mellanmål on the go!

Innan Bodypump passet idag så gick jag och en kompis in till stan. Vi gick bla. in på Life där jag köpte med två godbitar till flygresan imorgon. Ska nämligen åka till Kroation i en vecka tillsammans med familjen :)
 
Köpte dessa två! En av Life butikerna som vi har staden har fått in Questbars så nu slipper jag beställa hem eller åka hela vägen till Göteborg för att få tag i dom! :D Jag hade först tänkt köpa en men jag ångrade mig och tog en Raw Bite istället. Jag har bestämt mig för att äta mer raw nu då jag tycker det är så himla gott och både jag och magen mår väl utav det :)
 
 
RAW BITE är en ekologisk frukt- och nötbar. Den är helt glutenfri, laktosfri och innehåller endast naturligt socker från frukt. Denna smaken innehåller endast dadlar och cashewnötter!! Den är också en bra källa till protein och fibrer och innehåller B-vitamin, folsyra, zink och selen. Denna baren är riktigt söt och god! :)

 
BOUNCE med Spirulina och Ginseng är vegansk och glutenfri. Den innehåller mandlar, havre och sesamfrön som med smakerna spirulina och ginseng utgör sig som energibar. Den har mycket fibrer och innehåller en rad olika vitaminer (A, E, B12) och fosfor, magnesium och mangan som på olika sätt gynnar kroppen! Jag har smakat denna innan och den är riktigt god! Nötig och inte särskilt torr utan mer åt det krämigare hållet!
 
 
 

 
 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Mellis
Taggar: bounce, cashew, ginseng, innehåll, life, raw bite, spirulina
Visa fler inlägg