Minipizza med krispig botten

  
Minipizza (4st)
* 1,5 dl mandelmjöl
* 0,5 dl linfrön
* 1/4 tsk bakpulver
* 2 tsk olivolja
* 1 ägg
* Kryddor (Jag hade oregano)
* Topping (Jag hade tomatpuré, paprika, skinka, pesto, ost)
 
 
Blanda alla ingredienserna till bottnen till en deg. Dela degen till 4 mindre bitar och börja kavla ut en av dom.
Lägg deg-biten på ett bakplåtspapper och sedan ett till bakplåtspapper över. Kavla försiktigt ut degen, om det behövs strö lite mjöl över degen så att det inte klibbar sig fast lika lätt. Gör sedan likadant med de andra bitarna. Grädda bottnarna i ca. 10-15 minuter på 175 grader. Lägg sedan på toppingen och sätt in i ugnen igen tills toppingen hunnit bli varm och osten har smält! :)
 
0 kommentarer publicerat i Lurre
Taggar: bilder, blog, blogg, crunchy, healthy, krispig, lunch, minipizza, nyttigt, pictures, pizza, recept, recipe